Rolf er ny daglig leder for prosjektet Buskerudbyen

Rolf David Ramslien.
Rolf David Ramslien. Foto: Buskerudbyen
8. nov. 2018 - 13:15

Rolf David Ramslien kommer fra stillingen som prosjektleder i samfunnsseksjonen i Statens vegvesen Region Sør. Han har jobbet i vegvesenet siden 2012, og har blant annet hatt ansvaret for den statlige byutredningen for Buskerudbyen, opplyses det i en pressemelding. 

Byutredningen har vært en sentral del av det faglige grunnlaget i arbeidet med å sette sammen Buskerudbypakke 2 på nytt.

Rådmann i Øvre Eiker, Trude Andresen, har ledet arbeidet med å finne en ny daglig leder for sekretariatet. Amrop Delhpi har bistått Buskerudbyen i prosessen. Andresen er svært fornøyd med ansettelsen.

– Med Rolf David Ramslien har vi fått en daglig leder med inngående kjennskap til
Buskerudbyen og partnerne. I samarbeidet kjenner vi ham som en god samarbeidspartner. Han er løsningsorientert, fleksibel, leveransedyktig og flink med folk, sier Andresen.

– Jeg ser virkelig frem til å fortsette arbeidet med et så viktig samfunnsprosjekt som
Buskerudbypakke 2 er, sier Ramslien.

Den nye lederens første oppgaver vil være å bidra til at prosessen med kvalitetssikring av
Buskerudbypakke 2 går etter planen, slik at det blir stortingsbehandling våren 2019.

Samtidig vil de forestående byvekstforhandlingene og planlegging av de mange tiltakene i bypakken sammen med partnerne være viktig.

I tillegg til en nær dobling av dagens busstilbud, er det flere veiprosjekter og en rekke tiltak for syklende og gående som relativt raskt skal realiseres. Totalt inneholder Buskerudbypakke 2 tiltak for 14,4 milliarder kroner, og vil ha oppstart i 2020.

LES OGSÅ: Dette er den nye daglig lederen i Steelwrist

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.