ARKIVNYHETER

Røkke trenger flere ingeniører

KUMPANER: Hovedeier i Aker Solutions Kjell Inge Røkke og hans nære medarbeider Øyvind Eriksen ønsker å spisse ingeniørkompetansen for å slå bedre igjennom internasjonalt. Allerde første kvartal setter de i gang en ny rekrutteringskampanje.
KUMPANER: Hovedeier i Aker Solutions Kjell Inge Røkke og hans nære medarbeider Øyvind Eriksen ønsker å spisse ingeniørkompetansen for å slå bedre igjennom internasjonalt. Allerde første kvartal setter de i gang en ny rekrutteringskampanje. Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
10. des. 2010 - 13:28

– Vi vil iverksette en omfattende kampanje for å ansette flere ingeniører og sivilingeniører, sier styreformann og fungerende konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker Solutions. Selskapet har i dag høy beskjeftigelse, først og fremst på grunn av felt- og tidligfasestudier, men også på grunn av tilbudsarbeid og pågående kontrakter.

Hele livssyklusen

– For å kunne styrke vår posisjon internasjonalt må vi ansette flere ingeniører. Vi skal være den foretrukne samarbeidspartneren i gjennomføringen av store prosjekter. Derfor må vi ha økt kompetanse for å være med hele løpet, fra tidligfase til nedstenging og fjerning av anlegg, sier Eriksen.

Splittes

Det er den nye tredelingen av eksisterende Aker Solutions i Aker Solutions, Aker Contractors og P&C International, som gjør at Aker Solutions må styrke sin ingeniørkompetanse. Med en sterkere internasjonal satsing både på feltstudier og gjennomføring av prosjekter, så vil det være et økt behov for kompetanse, kvalitet og kapasitet i bedriften.

Har erfaringen

– Vi vil gjerne være med som engineeringpartner i gjennoføringen av offshoreprosjekter. Derfor styrker vi posisjonen i Perth, Rio de Janeiro, Mumbai og Kuala Lumpur samt ved hovedkontoret i Oslo. Vi tror at vår kompetanse og erfaring med gjennomføring av store prosjekter både i Norge og internasjonalt vil gjøre oss til en attraktiv samarbeidspartner, sier Eriksen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.