SAMFERDSEL

Rødt råskinn

VOLDSOMT: Plast foran og plast bak, flylegering aluminium rundt om i skroget, diger trykkstøpt aluminiums Northstar V8 under komposittene - sinnssykt dreiemoment, svære bremser, bøtteseter med halv liggestilling; stor stas for Ola Eksos - riktig en godbit for bilgale Øystein Sunde.
VOLDSOMT: Plast foran og plast bak, flylegering aluminium rundt om i skroget, diger trykkstøpt aluminiums Northstar V8 under komposittene - sinnssykt dreiemoment, svære bremser, bøtteseter med halv liggestilling; stor stas for Ola Eksos - riktig en godbit for bilgale Øystein Sunde. Bilde: GM


Du får en trang liten toseters (+ litt til) sinnatagg med en mangehundrehesters illsint V8-er i fronten, drivkreftene bredt ut over fete bakhjul og et eksosanlegg med mye herlig brummbrumm og plass til en loff i gapet.

I fornuftens og moralens hjemland rekker du uten videre å samle på deg 300 000 kroner i bøter.

Det er bare å ta turen fra Trondheim til Oslo via Østerdalen og Elverum. Eller fra Bergen via Voss til Ålesund og Mo i Rana.

Men det går jo nesten like fort som Widerøe, da.

Riktig nok smiler UP i barten, men de MÅ jo skrive bøter også, selv om du jo kan hevde at du er et lite jagerfly som holdt på å lande. Eller ta av.

Les mer om: