IT

Robert Redford vil ha film på mobilen

HEKTA PÅ AVANSERT MOBILBRUK: Robert Redford er mer interessert i utviklingen av ny mobilteknologi enn de fleste andre Hollywood-kjendiser. Onsdag kommer han til Mobile World Congress.
HEKTA PÅ AVANSERT MOBILBRUK: Robert Redford er mer interessert i utviklingen av ny mobilteknologi enn de fleste andre Hollywood-kjendiser. Onsdag kommer han til Mobile World Congress. Bilde: Arkivfoto

Følg med på Tu.no

  • Teknisk Ukeblad er selvsagt tilstede under hele Mobile World Congress.
  • Du vil hver dag fram til torsdag 14. februar finne oppdaterte bransjenyheter og produktlanseringer fra arrangementet her på TU.no


BARCELONA: Robert Redford er kjent for sine mange gode filmroller, men det er i rollen som gründer og leder av Sundance Institute at han på onsdag skal besøke Mobile World Congress under et spesialarrangement som heter Mobile Backstage.

Les om verdens største mobilfest som er i startgropa. 25 norske bedrifter deltar.

Ny distribusjonsmåte

Det er ventet at Robert Redford under Mobile World Congress vil snakke om hvordan film skal nå helt nye brukergrupper ved å distribuere dette på mobiltelefonen.

Han har blant annet tidligere sagt at uavhengige filmmakere lettere kan få slippe til dersom de distribuerer kortfilmer og filmsnutter via mobilen.

Innhold laget av Isabella Rossellini

Roberts Redfords Sundance Channel vil bli presentert under Mobile World Congress med innhold som er produsert i samarbeid med den kjente skuespilleren Isabella Rossellini, og som hadde premiere på årets Sundance Film Festival.

Spennende for Redford

- Den energien og muligheten som Mobile World Congress representerer, ikke bare for business, men også for artister og deres arbeid, gjør det spesielt spennende for meg, sier Redford.

- GSM Association (som arrangerer Mobile World Congress – red. anm.) fortsetter seriøst å få både businessen med å levere innhold og det å skape innhold, samtidig som de leder den spennende mobilsektoren inn fremtiden, sier Redford i en kommentar til det kommende besøket.

Det er derfor ventet stinn brakke med pressefolk når Redford kommer til nasjonal palasset i Barcelonas på onsdag.

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.