NYHETSBREV

Roadshow dekker landet

Fra mandag 24 august og én måned skal Omron turnere hele landet

Denne er spesialdesignet for å bringe Omrons produkter og løsninger landet rundt i et roadshow.
Denne er spesialdesignet for å bringe Omrons produkter og løsninger landet rundt i et roadshow. Bilde: kadmy
21. aug. 2015 - 08:21

– I stedet for at kundene må komme til oss vil vi komme til kundene.

Slik forklarer Nina Andreassen, markedskoordinator hos Omron hvorfor selskapet nå starter et roadshow som skal innom 51 steder landet rundt. I nord starter turen hos Mack Bryggeri i Troms. Det sørligste punktet er representert av National Oilwell Varco i Kristiansand og siste stoppested blir hos Pöyry Norway i Sarpsborg.

Bedrifter og industriområder

I tillegg til enkeltbedrifter er det en rekke stopp på industriomårder, og Omrom inviterer interesserte til å møte opp på samtlige stoppesteder. Listen over stoppesteder med dato kan du laste ned her.

Tidligere har Omron brukt hoteller landet rundt for å vise sine produkter, dette er første gang selskapet turnerer med buss. Nina Andreassen forteller at danske Omron forsøkte dette først, og at svenskene fulgte etter i vår. Nå er det Norges tur. Bussen er leid, og spesialinnredet for formålet.

Har du fått med deg: Ny morgen for Go'morgen

Nye og kjente løsninger

– Vi har med oss en blanding av nye produkter og løsninger, og kjente løsninger vi har hatt i sortimentet vårt en stud, sier Andreassen.

Hun våger ikke gjette på hvor mange kunder de vil møte på denne turen.

– Men vi ønsket å forsøke noe nytt, vi har jo et langstrakt land og kundene våre er spredt, det skal bli spennende å se hvordan dette blir tatt i mot. Vi håper jo å møte mange.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.