Rittal samler priser

Kjøleaggregat vant vant Tech Award for den mest populære innovasjonen

Rittal Blue e+ kjøleaggregat
Rittal Blue e+ kjøleaggregat Bilde: Ulla Hebgen
29. des. 2016 - 07:00

På messen World of Technology & Science i Nerderland fikk Rittal prisen Tech Award for den mest populære innovasjonen. Det var kjøleaggregatet Blue e+ for klimakontroll av kapslinger som vant prisen. Blue e+ er utviklet for klimakontroll av kapslinger innen automatisering og elektronikk og skal gi opptil 75 prosent energibesparelse på grunn av den patenterte inverter- og Heat Pipe teknologien.

Blue e+ har også fått oppmerksomhet fordi det kan anvendes globalt uten modifikasjon. Aggregatet støtter flere spenninger og fungerer i ulike lands strømnettsystem. Kjøleaggregatet ble nominert av en uavhengig bransjejury på fem personer. Deretter stemte de besøkende på de nominerte. Rittals kjøleaggregatet ble vinneren i kategorien «World of Automation/World of Motion & Drives».

I fjor oppnevnte eksperter fra fagbladet «Produktion» og konsulentselskapet Staufen AG det samme kjøleaggregatet til vinneren av German Industry Innovation Award som beste produkt 2015.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.