NYHETER

Rittal har tatt inn Alteco gulvsystemer

Porteføljen består av både data- og installasjonsgulv.

Fleksibelt installasjonsgulv som blant annet kan brukes som jordingsnett.
Fleksibelt installasjonsgulv som blant annet kan brukes som jordingsnett. Bilde: Alteco
4. juni 2013 - 10:07

Alteco 6060 er et datagulvsystem, mens Alteco IV 1260 er designet for andre installasjoner med behov for store mengder av kabler, rør og større ventilasjonskanaler.

Sistnevnte har en standard høyde på 190-2000 mm. En spesiell stålkonstruksjon kan brukes til å forlenge installasjonshøyden til nesten hvilken som helst høyde, til for eksempel å lage en kabelkjeller. Koplingsskap, batterienheter og ventilasjonsskap kan monteres på gulvsystem og kan flyttes ved behov.

Gulvet er selvbærende og fleksibelt. De avtakbare gulvplatene er tilgjengelige i forskjellige størrelser etter behov. De er laget av høytetthetssponplater (720 kg/m), mineralfiberforsterket kalsiumsulfid, stål eller aluminiumsplater. Det er også muligheter for å lage et antistatisk eller elektrisk ledende gulv.

Stativet kan være en elektrisk ledende struktur. Installasjonen kan derfor brukes for utjevning av elektrisk potensial, slik at et separat jordningsnett blir overflødig. Ett jordingspunkt per 30 til 40 m er vanligvis tilstrekkelig, og er en standardfunksjon i systemet.

Gulvene er brannsikre og kan enkelt endres eller utvides. Til installasjonsgulvet finnes det et stort utvalg av tilbehør. For eksempel ventilasjonsplater med justerbar luftstrøm på 0-70 prosent.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.