NYHETER

Risa leder stort på Karmøy

Ombygging av et kryss på Karmøy i Rogaland vekker ikke den store interessen blant entreprenørene. Bare to av dem har gitt anbud. Klart lavest ligger Risa med 36,946 millioner kroner.

I dette krysset har det skjedd mange ulykker. Nå skal det stenges og erstattes med en rundkjøring vel 100 meter lenger nord. (Foto: Google)
I dette krysset har det skjedd mange ulykker. Nå skal det stenges og erstattes med en rundkjøring vel 100 meter lenger nord. (Foto: Google)
27. aug. 2013 - 09:23

Risas eneste konkurrent, Vassbakk & Stol fra Karmøy, kan ikke gjøre seg store forhåpninger om en hjemmeseier med et anbud som ligger over 20 prosent høyere - 45,859 mill.

Bygneskrysset er navnet på krysset som skal bygges om. Her møtes fylkesvegene 47 og 511 i et T-kryss. Det skal bli en rundkjøring med fire armer. Den fjerde armen går inn til et industriområde.

I dag går forbindelsen mellom fv 47 og industriområdet via et uoversiktlig T-kryss hvor det har skjedd mange ulykker. Dette krysset blir stengt når rundkjøringen blir ferdig. Det skal også etableres en rundkjøring inne på industriområdet.

Oppdraget omfatter også etablering av to kulverter for gang/sykkeltrafikk. Videre skal det settes opp 445 meter midtdeler på fylkesveg 45. Nødvendig utvidelse av vegen inngår i oppdraget. Det gjør også montering av 120 meter støyskjerm og bygging av 1 050 kvm natursteinsmur.

Innen 3. oktober neste år må jobben være gjort.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.