ARKIVNYHETER

Risa leder på Karmøy

Denne vegen skal få fire felt, og T-krysset i bakgrunnen skal bygges om til rundkjøring. Risa ligger godt an til å få jobben.
Denne vegen skal få fire felt, og T-krysset i bakgrunnen skal bygges om til rundkjøring. Risa ligger godt an til å få jobben. Bilde: Statens vegvesen
25. jan. 2011 - 14:19

Det nest laveste anbudet ble gitt av E. Opedal & Sønner fra Ullensvang. Det er på 31,210 mill. Vassbakk & Stol som har hovedkontor i Kopervik på Karmøy, har gitt et anbud på 32,666 mill., og har neppe noen mulighet til å få en jobb i nabolaget.

Flere anbydere var det ikke. Til tross for den lave interessen ligger prisnivået i underkant av Vegvesenet overslag.

Oppdraget inngår i Haugalandspakken som består av 25 delprosjekter. Det går ut på å utvide riksveg 47 fra to til fire felt mellom Bøvågen og Utvik. Strekningen som er 450 meter lang, ligger på østsiden av Karmøy like sør for Karmøybrua. Behovet for en utvidelse av vegen er absolutt til stede. ÅDT ligger på 23 000.

Den som får kontrakten skal også etablere en rundkjøring, 130 meter kommunal veg, 80 meter fylkesveg og en fotgjengerundergang. Oppdraget omfatter dessuten støyskjerming og omlegging av kabler og ledninger.

Prosjekteringen er utført av ConStrada i Bergen. Hele jobben bortsett fra grøntarbeidet skal være fullført innen 16. desember i år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.