NYHETSBREV

Rimelig løsning for filtrering

Membranfiltreringssystemer er ofte rimeligere enn mange andre alternative teknologier.

Membranfiltre fra Alfa Laval
Membranfiltre fra Alfa Laval Bilde: Marie-Louise Hansen - Kailow Graphic A/S
18. nov. 2015 - 00:02

Spesielt spiralmembranene som er mer kompakte, og som med sitt større filtreringsområde gir bedre ytelse og mulighet til å produsere et bredere spekter produkter, skal være rimelige. Disse membranene gir bærekraftige fordeler som reduksjon av vann- og kjemikalieforbruk, lenger levetid, mindre vedlikehold og mindre nedetid, skriver Alfa Laval i en pressemelding.

Høy kvalitet på sluttproduktet

Membranfiltrering er en ren teknologi. Separasjonsprosessen foregår kun på grunnlag av molekylstørrelse. Det er ikke behov for ytterligere tilsetningsmidler. Dette resulterer i et sluttprodukt av topp kvalitet, og gjør det lettere å oppfylle de mange strenge kravene fra både forbrukere og myndigheter. Alfa Laval PP spiralmembraner er enda mer hygieniske enn tradisjonelle membraner, siden de tåler et stort antall CIP-rensesykluser (Cleaning-in-Place), varme temperaturer og høye pH-nivåer, skriver selskapet videre om sine egne produkter.

Fleksibilitet

Membranfiltrering kan brukes for produkter med et bredt spekter av ulike viskositeter, inkludert høyt viskøse produkter som kan være vanskelige å behandle. Alfa Laval membranfiltreringsutstyr er designet på et modulært grunnlag som gir en høy grad av fleksibilitet. Utformingen av et system kan tilpasses de ulike prosessene, og kan enkelt utvides hvis kravene til produksjonen øker.

Finner riktig trykk

Membranfiltreringssystemenes effektivitet er avhenger av et stabilt, uforstyrret og konsekvent trykk. Hygieniske høyttrykkspumper sørger for at matestrømmen føres over membranens overflate og gjennom de mikroskopiske porene i et konsekvent tempo, noe som gjør prosessen både pålitelig og effektiv. Du får fordelen av effektiv logistikk fra alle komponentene som samspiller perfekt, og kan kjøpe hele spekteret av sanitært utstyr og rørdeler fra én og samme ekspertleverandør.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.