NYHETER

Rett fra nett

Elfa Distrelec har flyttet hele merkevareutsalget for maskinstyring på nett.

Salgssjef Håvar Menken (t.v.) og salgsansvarlig for automatisering, Thomas Nohre, forteller om hyggelig vekst når det kommer til automatiseringsutstyr, her på plass i flunkende nye kontorlokaler.
Salgssjef Håvar Menken (t.v.) og salgsansvarlig for automatisering, Thomas Nohre, forteller om hyggelig vekst når det kommer til automatiseringsutstyr, her på plass i flunkende nye kontorlokaler.
23. mars 2013 - 08:00
Vis mer

I fjor ble den fysiske butikken i Oslo nedlagt, og nylig samlet selskapet sine ansatte i hovedstadsområdet i en ving i det tidligere IBM-bygget i Oppegård.

 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Har fått smaken på olje

 

Som vi skrev i Automatisering nummer 1 i 2012, byr Elfa Distrelec på automatiseringsutstyr fra en rekke anerkjente produsenter (se egen faktasak). Salgssjef Håvar Menken forteller at antall automatiseringsartikler ble femdoblet, til ti tusen, og at det blir stadig flere.

- Vi lukter på produkter rettet mot olje- og gassbransjen, blant annet Atex-sertifisert automatiseringsutstyr, sier Menken til Automatisering under besøket i det lyse og luftige kontorlandskapet.

 

Thomas Nohre, salgsansvarlig for automatisering, forteller at de blant annet har fått Omrons CP1-serie med PLS-er i stallen. Han slår også et slag for porteføljen av industrielle kommunikasjonsløsninger.

- Det er mange som ikke kjenner til vårt utvalg av protokollkonvertere, eller gatewayer, fra blant annet Advantech og ICP-DAS, sier Nohre.

 

Leverer over natten

 

I dag skilter butikken med totalt 130 000 lagerførte varer. Salgssjef Håvar Menken forteller at målet er å runde en kvart million i 2015. Han mener at automatiseringsutvalget vil få ha en vekst langt over gjennomsnittet. Stadig flere produkter og kjapp levering vil være praktisk for den som trenger en komponent eller fem levert på styrten.

- Leveringsdyktighet er alfa og omega, sier Menken.

- Ordre lagt inn før kl 17.00 sendes samme dag, og da vil kundene ha varene dagen etter.

 

Selskapet har gjort det enklere for kundene ved å lage flere bransjekataloger, for eksempel elektronikk og automatisering, IT, skole og næringseiendom. Menken opplyser at omsetningen innenfor automatiseringssegmentet i fjor hadde en økning på mellom 15 og 20 prosent .

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.