ARKIVNYHETER

Rekorddeltagelse på Vei og Anlegg 2012

Direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening kan allerede nå fortelle at vårens Vei og Anlegg blir den største noensinne.
Direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening kan allerede nå fortelle at vårens Vei og Anlegg blir den største noensinne. Bilde: Jarle Skoglund
1. des. 2011 - 08:44

Utstillingen, som arrangeres på Exporama, Hellerudsletta 9. – 13. mai 2012, har allerede solgt 4000 m2 mer utstillierplass enn i 2009.

Og fortsatt har arrangøren, Maskingrossisternes Forening – MGF, utstillingsplasser igjen til etternølere, melder direktør Anita Helene Hall.

- Exporama har oppgradert Hellerudsletta, samtidig som vi har effektivisert utleiearealene. Dermed har vi ytterligere et par tusen kvadratmeter utearealer, som kan benyttes, opplyser Hall som har følgende gladmelding til anleggs- og maskinbransjen: - Dette blir vår største messe noensinne.Utstillingshall med jubileumsutstilling

I tillegg til det tradisjonelle utearealet, vil den kommende Vei og Anleggmessen også ta i bruk Exporamas nye utstillingshall på 5000m2. Så langt er det påmeldt et trettitalls utstillere i hallen som også vil romme en publikumskafe på 500m2 og MGFs jubileumsutstilling.

– MGF er 100 år i 2013, så vi bestemte oss rett og slett for å starte feiringen litt på forhånd med en egen utstilling på messen som jo har en helt egen betydning for foreningens medlemmer, sier Hall.

- Selv om det er tidlig i planleggingen har vi allerede etablert et samarbeid med Vegmuseet, samtidig som vi mer enn gjerne inviterer medlemmer og utstillere til å komme med gamle maskiner og utstyr.Mange aktiviteter under messen

Under Vei og Anlegg 2012 lover MGF mange aktiviteter for publikum. Maskinentreprenørenes Forening – MEF skal gjennomføre NM for anleggsmaskinkjørere på en 2000 m2 stor arena midt i uttstillingsområdet. Samtidig opplyser Anita Hall at det legges opp til ulike tema; åpningsdagen settes fokus på offentlige utbyggingsoppgaver og og utfordringer, torsdag blir ungdommens - og rekrutteringens dag, mens fredag 11. mai har HMS og sikkerhet som hovedtema.

- Det vi kan love er en åpen, ryddig og publikumsvennlig messe med gode fasilitetre både ute og inne, sier Anita Helene Hall som også satser på publikumsrekord med 25 000 besøkende.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.