DATATELE

Rekord på avanserte teknologier

MED PÅ VINNERLAG: Jørgen Myrland i Cisco har all grunn til å være fornøyd etter at Cisco intrenasjonalt i dag la fram et rekordresultat.
MED PÅ VINNERLAG: Jørgen Myrland i Cisco har all grunn til å være fornøyd etter at Cisco intrenasjonalt i dag la fram et rekordresultat. Bilde: JUNGE HEIKO
Trond Heggelund
9. nov. 2006 - 13:17

Nettkongene

  • Cisco Systems hadde en samlet omsetning i fiskalåret 2005 på 24,8 milliarder dollar og leverte et resultat på 5,7 milliarder dollar etter skatt.
  • Konsernet har cirka 34 300 ansatte fordelt over hele verden.
  • Cisco Systems Norge AS ledes av Jørgen Myrland og har 35 ansatte med fokus på salg- og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge.


Cisco er den største leverandøren av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett.

Konsernets 34 300 ansatte kunne i dag være stolte over at omsetningen i første kvartal av regnskapsåret 2007 endte på 52,9 milliarder kroner. Tilsvarende periode i 2006 hadde konsernet en omsetning på 41,9 milliarder kroner.

10 mia "i lomma"

Resultat før skatt var 10,3 milliarder kroner, som er 27,5 prosent mer enn samme kvartal i fjor.

Ciscos norske organisasjon har i første kvartal av finansåret 2007 opplevd spesielt god vekst innen forretningsområdet Advanced Technologies.

Vokser på IP-telefoni

- Det er spennende for oss å se at nyere produktområder som Unified Communication og IP-telefoni vokser raskt i Norge, samtidig som mer etablerte segmenter som våre trådløse nett fortsatt vokser raskt, sier administrerende direktør Jørgen Myrland i Cisco Norge.

Han poengterer videre at offentlig sektor viser sterk omsetningsvekst i kvartalet.

Les mer om: