IKT

Regninger over internett

Balder Programvare AS lanserer i disse dager www.sendregning.no, som er en helt ny tjeneste for utsendelse av regninger.

Den internettbaserte tjenesten forenkler og forbedrer faktureringen for småbedrifter eller enkeltpersoner, lag, foreninger og andre som har behov for å skrive ut regninger. Tjenesten skal være den første av sitt slag i Norge.

Brukeren skriver hvem regningen er til og hva den lyder på, mens SendRegning.no sender den ut på ferdigtrykt fakturablankett med giro, i elektronisk form eller begge deler.

Når tiden er inne minner systemet brukeren om å sjekke om regningen er blitt betalt. Samtidig kan tjenesten sende kopier til regnskapsfører samt stå for purring av ubetalte regninger.

Daglig leder Steinar O. Cook i Balder Programvare AS som har utviklet SendRegning.no, hevder i en pressemelding at dette er en kostnadseffektiv tjeneste som gjør at brukerne ikke trenger å investere i dyre regnskaps og fakturasystemer.

Han håper at tjenesten skal ha et markedspotensial blant landets små og mellomstore bedrifter. Idrettslag og friviliige organisasjoner kan også være aktuelle målgrupper.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.