Regionveisjef Torbjørn Naimak gir seg etter 44 år i Statens vegvesen

Veteranen fyller 70 år 24. juni.

Torbjørn Naimak.
Torbjørn Naimak. Foto: Jarle Skoglund
22. juni 2018 - 09:49

Naimak har jobbet i Statens vegvesen i 44 år. De siste 15 årene har han vært regionveisjef i Nord. Nå melder etaten selv i en melding at han går av med pensjon 1. desember i år.

Takknemlig

– Jeg er veldig takknemlig for alle mulighetene og all tilliten jeg har fått gjennom mine 44 år i Statens vegvesen. Sammen med en rekke flotte og flinke kolleger har jeg vært med på en eventyrlig reise i norsk samferdselshistorie. I løpet årene i Vegvesenet har jeg opplevd en etat som har hatt vilje og evne til å endre seg i tråd med samfunnets skiftende behov og krav på en utmerket måte. Nå står Statens vegvesen overfor nye omstillinger, og jeg føler meg trygg på at organisasjonen vil tilpasse seg de nye endringene på en måte samfunnet vil få stor glede og nytte av, sier han i meldingen.

Veidirektør Terje Moe Gustavsen takker Naimak for innsatsen.

– Jeg vil takke for den utrettelige innsatsen Torbjørn har lagt ned for å gjøre særlig Nord-Norge til et enda bedre og tryggere sted å ferdes for alle trafikanter. Jeg føler meg privilegert som har fått lov til å jobbe tett med en så dyktig og kompetent person som Torbjørn Naimak. Både på Statens vegvesens og egne vegne takker jeg for den utrettelige innsatsen Torbjørn har lagt ned for å gjøre særlig Nord-Norge til et enda bedre og tryggere sted å ferdes for både private og profesjonelle trafikanter, sier Gustavsen.

Tar over

På grunn av de mange omstillingene Vegvesenet står overfor, har veidirektøren besluttet at stillingen som regionveisjef besettes midlertidig.

Turid Stubø Johnsen. <i>Foto:  Statens vegvesen</i>
Turid Stubø Johnsen. Foto:  Statens vegvesen

Denne rollen skal fylles av Turid Stubø Johnsen. Hun kommer opprinnelig fra Narvik og leder i dag Strategi-, vei- og transportavdelingen i Statens vegvesen Region øst.

– Med sine brede erfaring både fra Vegdirektoratet og fra Statens vegvesen Region øst er jeg overbevist om at Turid kommer til å løse oppgaven som regionvegsjef på en god måte, sier Gustavsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.