ASFALT

291 000 tonn asfaltlegging søker entreprenører

Nå er det igjen tid for å regne på asfaltoppdrag. Legging av 291 000 tonn er ute på anbud i Region øst. Arbeidet er fordelt på seks kontrakter. Anbudsfristene går ut 9. og 13. februar.

23. jan. 2018 - 01:16

Den første fristen gjelder fire opppdrag. I området Nord-Gudbrandsdal skal det legges 32 000 tonn asfalt, I Hedmarken/Sør-Østerdal 64 000 tonn, i Trysil 49 000 tonn og i Østfold 71 000 tonn.

Neste frist, 13. februar, gjelder to oppdrag i Akershus. I området Øvre Romerike skal det legges 47 000 tonn asfalt, i Follo 28 000 tonn.

Det er ikke bare asfalten som må fornyes. Nå er det også høysesong for utlysning av kontrakter for vegoppmerking. 14. februar er det anbudsfrist for fire slik oppdrag.

Et gjelder tverrgåede oppmerking i Østfold, Akershus og Oslo, et gjelder langsgående oppmerking med sprayplast i Østfold og Akershus, et gjelder langsgående oppmerking med ekstrudert termoplast i Østfold og Romerike og et gjelder langsgående oppmerking med ekstrudert termoplast i Follo, Asker, Bærum og Oslo. Det siste oppdraget omfatter også formerking.

Kontraktene har en varighet på to år, med opsjon på et års forlengelse. Tidligere ble slike opppdrag lyst ut for tre år, men på grunn av usikkerhet i forbindelse med regionreformen har man valgt en annen løsning.

15. februar er det frist for å gi anbud på fresing for romlefelt på riks- og fylkesveger i Oppland og Hedmark. Kontraktsperioden er 2018, men Vegvesenet har opsjon på å forlenge kontrakten med et år inntil to ganger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.