IT

Redningen for internettbruk i påskefjellet

IKKE STORE SAKEN: Slik ser turbo 3G-settet til NetCom ut. Dette har allerede vunnet en test i magasinet Forbrukerteknologi som utgis av Teknisk Ukeblad.
IKKE STORE SAKEN: Slik ser turbo 3G-settet til NetCom ut. Dette har allerede vunnet en test i magasinet Forbrukerteknologi som utgis av Teknisk Ukeblad. Bilde: Trond Heggelund
Trond Heggelund
10. mars 2008 - 11:08
Vis mer

NetCom melder at de har bygget ut turbo 3G på påskefjellet. Dette skal gi bredbånd på mobilen til utfartshungrige nordmenn.

Over 20 vintersportssteder, deriblant Hafjell, Oppdal, Trysil, Sjusjøen og Hemsedal, står nå klare til å gi påsketuristene full fart på mobilsurfingen.

Les også: Dobler dataraten i mobilnett

Ikke irriter deg grønn

- Ta med bærbar datamaskin og NetComs USB-modem på hytta, og du har et fullverdig bredbåndsalternativ til fjells. Nå kan du lese nyheter, sjekke e-post og chatte med venner uten å irritere deg grønn på dårlige hastigheter, sier produktsjef i NetCom Hans Heggenhaugen.

Også for asfaltslitere i byene

I tillegg til påskefjellet, har NetCom full dekning i Oslo og omegn, Bergen, Trondheim og Stavanger.

- Også steder som Kristiansand, Drammen og Bodø har Turbo 3G, så tilbudet begynner å bli bra for de som foretrekker bypåske og cafesurfing også, sier Heggenhaugen.

Full utbygging i løpet av året

Utvalgte byer med turbo 3G-dekning:

Oslo, Trondheim, Bergen, Trondheim, Tromsø, Drammen, Kristiansand, Hammerfest, Bodø, Haugesund, Harstad.

NetCom opplyser at de har mål om full utbygging av Turbo 3G i år. Dette vil i så fall gi over 80 prosent befolkningsdekning.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.