Raskere respons i hygrometer

Michell Instruments har redesignet sin S8000 Integrale «chilled mirror» hygrometer for å dra nytte av forbedringer i teknologi siden introduksjonen i 2007

Michell S8000 hygrometer, IKM Instrutek
Michell S8000 hygrometer, IKM Instrutek Bilde: Michell
9. feb. 2016 - 07:00

Michell Instruments har redesignet sin S8000 Integrale «chilled mirror» hygrometer for å dra nytte av forbedringer i teknologi siden introduksjonen i 2007, samt gi den et friskt nytt utseende, skriver IKM Instrutek i en pressemelding.

Tre forbedringer

Forbedringene dekker tre områder – mekanisk design for økt holdbarhet og styrke, forbedret sensorhode for raskere målinger ved lavere duggpunkt og økt enkelhet i bruk med en touch-screen grensesnitt med intuitive menyer. S8000 Integrale MKII omfatter nå mange av de funksjonene som finnes i Michell sin toppmodell S8000 RS.

Se også: Oppgradert måler for relativ fukt

Bedre sensitivitet

S8000 Integrale MKII har et helt ny design på sensorhodet, med forbedret integritet og tetting mekanismer. Dette betyr at Integrale nå har en raskere respons på -60 ° Cdp, forbedret sensitivitet og raskere reaksjon på forbigående duggpunktsforhold. Trykket på instrumentet er forbedret fra 17 barg til 20 barg, og enheten har fortsatt den samme nøyaktigheten på ± 0,1 ° Cdp. Samt å være mer holdbar og motstandsdyktig mot riper, foringsrør muliggjør nå lettere tilgang for vedlikehold: det er bare fire skruer å fjerne stedet for 18 på den forrige modellen.

Berøringsskjerm

Den nye fullfarge berøringsskjerm med et intuitivt grensesnitt gjør instrumentet både lett å bruke og avlese. S8000 Integrale tilbyr også flere alternativer for kommunikasjon. Samt Modbus RTU via USB, og tilbyr muligheten for Ethernet, RS232 og RS485.

Typiske bruksområder for S8000 Integrale inkluderer høy presisjon fuktmålinger for laboratorier og rene rom samt industrielle applikasjoner som miljøkontroll.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.