T2

Raskere og trådløs

Med D-Links nye SuperG-nett blir du uslåelig. Om enn på en litt annen måte enn de norske alpinstjernene når de er uslåelige i bakken.

Nå er 11 Mbit/s og 54 Mbit/s slappe saker. Akkurat som D-Link tidligere laget sin egen vri på 11 Mbit/s-standarden, eller 802.11b for de innvidde, og doblet den til 22, så dobler de nye produktene hastigheten på 802.11g til 108 Mbit/s.

Selv om D-link gjør dette ved å manipulere med modulasjonen, går det ikke ut over kompatibiliteten til b eller g. De snakker selvfølgelig med slike sinker også, men topphastigheten er forbeholdt egne stammefrender.

SuperG når også frem der ingen andre trådløse forbindelser strekker til. 20 dB økt sendestyrke skal sørge for en dobling av rekkevidden.

D-Link har lansert fire produkter i SuperG-serien. Et aksesspunkt DLW-2100AP til under tusenlappen og ditto råbillige nettverkskort .

Slike Formel 1-produkter gjør seg selvfølgelig godt i heimen, men det er nok i forretningsmarkedet D-Link ser for seg det store salget.

De har nemlig utviklet spenstig programvare som automatiserer overvåking, konfigurering og oppgradering av opptil 1000 enheter.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.