NETTARKIV

Rask nettanalyse

Bare 12 sekunder bruker Flukes nye nettverksanalysator DTX-1800 Cable Analyser til å teste kategori 7 nettforbindelse. Det er tre ganger raskere enn andre instrumenter på markedet, ble det opplyst da instrumentet ble presentert på standen til Jørgen Holmefjord under Eliaden.

- Hastigheten gjør at brukeren av instrumentet kan teste opptil 170 flere forbindelser i løpet av en åttetimers arbeidsdag, sa Nigel Hedges, Fluke Networks Europa. Han la til at testingen skjer med større presisjon og i henhold til gjeldende industristandard. Instrumentet tester både fiberkabel, tvinnede trådpar og koaksialkabel.

Instrumentet opererer med en testfrekvens på 900 MHz, noe som gir en svært høy nøyaktighet på målingene. Med tilleggsutstyr kan også instrumentet brukes til kategori 7-målinger.

Nigel Hedges demonstrerer hvordan instrumentet ved feilsituasjoner kan gi informasjon om hva som er problemet, i hvilken avstand feilen ligger og hva som kan være årsaken til feilen. Dette gir mulighet for rask gjenfinning av feilen.

Det oppladbare batteret gir en driftstid på hele 12 timer og rekker dermed for en lang dags bruk. En tydelig fargeskjerm og stort innebygget minne gir enkel lagring av data.

(kas)

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.