Ramudden etablerer nye avdelinger i Drammen, Ålesund og Haugesund

Rådgivnings- og utleieselskapet Ramudden fortsetter sin vekst. Målet om å bli landsdekkende rykker stadig nærmere.

Omsetningen i Tamudden as endte i 2017 endte på 89 millioner, opp fra 42 mill. i 2016. Selskaper styrer mot en solid økning også i 2018, forteller adm.dir Ola Stokke
Omsetningen i Tamudden as endte i 2017 endte på 89 millioner, opp fra 42 mill. i 2016. Selskaper styrer mot en solid økning også i 2018, forteller adm.dir Ola Stokke
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
23. aug. 2018 - 12:54

Ramudden leverer totalløsninger for en ferdig sikret arbeidsplass, som også inkluderer nødvendig utstyr, innhenting av tillatelser, dokumentasjon og skilting.
- Regelverket fra myndighetene skjerpes stadig og stiller strengere krav til entreprenører som skal langs vei, eller på byggeplasser i trafikkerte områder. Henvendelser fra kunder som trenger råd og bistand på sikring av arbeidsplasser er økende, forteller adm.dir Jon Ola Stokke i en pressemelding.

 

-Etterspørsel etter sikkerhetsløsninger langs vei øker

Avdelingen i Drammen har ifølge selskapet hatt en solid start etter få måneders drift, og betjener vi kunder i Vestfold, Telemark og deler av Akershus.

-Vi opplever en veldig god mottagelse i markedet og erfarer at etterspørselen etter sikkerhetsløsninger langs vei er økende, forteller Odd Petter Pedersen, salgsleder for region Østlandet. Drammens-avdelingen teller fire ansatte samt syv personer på tilkalling.

 

Nortrax konvertert til Rammudden

Den nye avdelingen i Ålesund er en videreføring av et samarbeid Ramudden Trondheim hadde med Ålesunds-selskapet Nortrax. 1. juni ble en del av Nortrax konvertert til en selvstending avdeling av Ramudden i Ålesund.
– Oppstarten har vært veldig god og vi opplever stor etterspørsel. I dag er vi fem ansatte i tillegg til 20 som vi har på tilkalling. I løpet av august vil vi øke staben ytterligere, sier Jan Morthen Berge, regionsjef for Ramudden i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

10 ansatte i Haugesund

Den nye avdelingen i Haugesund er nyetablert og betjener primært kunder på Haugalandet. Avdelingen teller i dag 10 personer, men også her rigges det for videre vekst.
– Henvendelser fra entreprenører er økende. I hovedsak etterspørres utstyr, personell og ikke minst rådgivningstjenester. Regelverket for arbeid på og langs vei er i endring og blir stadig innskjerpet. Veldig mange ber om råd og bistand med å utarbeide varslingsplaner og søknader mot kommuner i forbindelse med prosjekter, forteller Reidar Asphaug, regionsjef for Ramudden i Hordaland.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.