NYHETSBREV

Rammeavtale om nivåmålere

Process Partner AS har inngått en rammeavtale med Statoil og Aker Solutions om levering av nivåindikatorer til Johan Sverdrup utbyggingen. Avtalen har en varighet på fem år.

Process Partner skal levere nivåmålere til Johan Sverdrup
Process Partner skal levere nivåmålere til Johan Sverdrup
15. des. 2015 - 13:14

Kontrakten dekker magnetiske og transparente nivåindikatorer. I avtalen inngår også transmittere og backlight systemer for nivåmålerne.

I henhold til avtalen skal det benyttes nivåmålere og transmittere fra WIKA KSR Kuebler mens Bartec Technor AS er leverandør av backlight systemene.

Tilpasset

Per Kristian Vaagland hos Process Partner ønsker ikke gå i detaljer om omfanget av avtalen.

– Det er opplysninger vi ikke gir ut, sier han.

Leveransen består av det Vaagland karakteriserer som ordinær teknologi.

– Men det er tilpasninger, og materialvene vi benytter er langt fra ordinære, sier han.

Lydhøre

Etter hva Automatisering erfarer har det vært en gruppe på fire eller fem selskaper som har konkurrert om denne avtalen.

– Vi har vært veldig lydhøre overfor Statoils signaler og krav i STEP-programmet, sier Vaagland som svar på spørsmål om hva som var utslagsgivende for at Process Partner fikk kontrakten.

Rammeavtalen er gjeldende for Aker Solutions og Aibel som har hovedkontraktene på plattformer til prosjektet samt alle pakkeleverandører til Johan Sverdrup som skal benytte denne typen målere.

Leveranser vil primært bli gjennomført sommer og høst 2016 og Process Partner AS prosjektavdeling vil være godt belagt i prosjektperioden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.