BYGG

Rambøll kjøper arkitektfirma

Siriskjær boligfelt i Stavanger, 150 leiligheter med krav om utstrakt bruk av tre.
Siriskjær boligfelt i Stavanger, 150 leiligheter med krav om utstrakt bruk av tre. Bilde: Studio Ludo Arkitektur
Joachim Seehusen
19. nov. 2010 - 11:16

Studio Ludo regnes i dag som en av de sterkere arkitektmiljøene i Rogaland, og har blant annet tegnet et prosjekt på Siriskjær der 150 leiligheter og næringslokaler skal bygges i massivtre. Med seks etasjer blir det i så fall Norges største og høyeste bygg i massivtre. Kruse Smith vurderer i disse dager om prosjektet skal realiseres.

– Studio Ludo har markert seg som et nytenkende fagmiljø innen arkitektur og design i Rogaland. Det er meget hyggelig å få dem med på laget og vi er sikre på at de vil være et verdifullt tilskudd til vårt allerede sterke arkitektmiljø i regionen, sier Jan Berge, Rambølls leder i Rogaland.

Kan tilby større bredde

– Vi ser frem til å bli en del av Rambøll og vi tror vi kommer til å dra stor nytte av et tett samarbeid med virksomhetens sterke og brede fagmiljø innen arkitektur og plan. Dette betyr stabilitet og et bredere spekter av tjenester for kundene våre. For våre medarbeidere betyr det gode muligheter for videreutvikling, men også muligheten til å være med og utvikle fagmiljøet, sier daglig leder i Studio Ludo AS, Atle Lenschow.

Samme navn og medarbeidere

Rambøll overtar aksjene i arkitektselskapet med virkning fra 1. januar 2011, men Studio Ludo AS vil drives videre under dagens firmanavn. Alle pågående prosjekter vil ivaretas med de samme medarbeiderne som i dag. Selskapets medarbeidere treffes fortsatt på samme adresse og telefonnummer som før. Fra 1. juli samlokaliseres kontoret med Rambøll i nytt bygg i Hillevåg.

Les mer om: