Radarmåling i bypasskamre og magnetindikatorer

Med Optiwave 1010 introduserer Krohne en ny radar nivåtransmitter for bypasskamre og magnetindikatorer. Nivåtransmitteren er utformet som en rimelig løsning for kontinuerlig nivåmåling av væsker i bypasskamre i ulike industrier som kjemisk prosess, olje & gass, strøm, vann og avløp.

Optiwave 1010 fra Krohne er en radar nivåtransmitter for bypasskamre og magnetindikatorer.
Optiwave 1010 fra Krohne er en radar nivåtransmitter for bypasskamre og magnetindikatorer.
10. mars 2016 - 07:00

Optiwave 1010 kan kombineres med Krohne BM 26 magnetindikator, og dermed gi en 4-20 mA Hart utgang til mekaniske enheter. Kombinasjonene kan bestilles som en helhet, f.eks som BM 26 W1010 der Optiwave 1010 er sveiset til BM 26. Alternativt kan det sveises på et bypasskammer med innvendig diameter 38-56 mm.

Dermed er det også mulig for andre produsenter av magnetindikator å tilby en radarmåling som et tillegg til sitt produktspekter

Om Krohne Instumentation:

Krohne Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som Krohne bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger.

Prisgunstig

Optiwave 1010 er konkurransedyktig priset for å erstatte Reed-kontakter, magnetfølere og enkle TDR sendere som vanligvis brukes i bypasskamre eller magnetindikatorer. I tillegg til en målenøyaktighet på ± 5 mm, gir FMCW prinsippet en mye bedre total nøyaktighet i bypass-anvendelser; mens Reed-kontaktene måler flottørstilling som avhenger av produktets densitet, måler FMCW radaren direkte på væskeoverflaten .

Se også: Konduktivitets- sensorer med integrert transmitter 

Nesten alle væsker

Bruksområdet for Optiwave 1010 omfatter nesten alle væsker med prosesstemperaturer ≤ + 150 ° C / + 302 ° C , opptil 40 barg og måleområder opp til 8 m . For rene væsker med dielektrisk konstant εr ≥ 3 på enheten måles overflaten direkte, for εr <3, brukes en flottør med "målskive".
Optiwave 1010 har dobbel prosesstetning som gjør det mulig å fjerne transmitteren under drift. Enheten er forhåndskonfigurert på fabrikken og leveres klar til bruk (2-tråds loopforsyning). Programspesifikke justeringer er mulig via Hart / DD og DTM.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.