Radar nivåmåler fra Honeywell

Måler nivå og volum av væsker i opp til 49 meter høye prosesstanker

Radar nivåmåler fra Honeywell
Honeywell SmartLine transmitter Bilde: Honeywell

Honeywell Process Solutions har lansert SmartLine Guided Wave Radar Level transmitter som det siste tilskuddet til utvalget av SmartLine transmittere fra HPS for industriell bruk. Denne nye enheten kan måle nivå og volum av væsker i prosesstanker som er opp til 49 meter høye.

Det er en radarmåler, Honeywell hevder i en pressemelding sensorene har de beste spesifikasjonene i bransjen. I tillegg kan brukerne dra nytte av det nye Application Validation Tool (valideringsverktøy for applikasjonen). Dette nettverktøyet lar kundene taste inn tekniske data om sin spesifikke prosess, og sikrer dermed at det er den riktige applikasjonen som leveres for umiddelbar installasjon og nivåmåling i anlegget.

Den nye nivåtransmitteren lar brukeren velge mellom en enkel alfanumerisk skjerm eller en avansert grafisk skjerm. Grafikkskjermen kan vise data i flere grafiske formater i tillegg til meldinger fra kontrollrommet, og tilbyr flere språk og fullstendig integrasjon med Honeywells flaggskip, prosesstyringssystemet Experion.

Les om: Honeywell med bedre ytelsetemperatur- transmittere

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.