Radar-leveranse til Felleskjøpet

Felleskjøpet Rogaland Agder har valgt Siemens som leverandør av nye nivåmålere på fabrikken i Stavanger.

Børge Tjelta fra Siemens (til venstre) og Espen Refvik fra Felleskjøpet Rogaland Agder med de nye nivåmålerne før montering.
Børge Tjelta fra Siemens (til venstre) og Espen Refvik fra Felleskjøpet Rogaland Agder med de nye nivåmålerne før montering. Bilde: Siemens
30. des. 2016 - 07:00

Leveransen består av til sammen 95 radar-nivåmålere, koblet opp mot kontrollsystemet.

– En av styrkene med disse nivåmålerne er at de viser rett nivå også i svært støvete omgivelser, forteller salgssjef i Siemens, Torill Østingsen.

For å ha full kontroll både på tilgjengelige mengder råvarer og ferdigvarer er det viktig med riktig måling av nivå i siloer. Dette i kombinasjon med rask og enkel montering var viktige kriterier da Felleskjøpet Rogaland Agder skulle oppgradere de eldre nivågiverne.  Valget endte på Siemens da de både hadde riktig kvalitet, riktig pris og enkelt kunne knyttes opp mot kontrollsystemet. De første 40 er montert og tatt i bruk, de siste 55 blir montert i løpet av høsten.

Leveransen består av til sammen 95 SITRANS LR560 radar-nivåmålere, som alle er koblet opp mot kontrollsystemet via Profibus PA. Designet av målerne, uten bruk av guidet radar, gir en veldig enkel montering.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.