T2

Racingstol for spillentusiaster

Odd R. Valmot
24. mars 2004 - 10:12

Det er jo ikke slik Petter Solberg hevdet de norske fargene. Han sitter som seg hør og bør en racerkjører, og det bør jo du også hvis du tar sporten seriøst.

Heldigvis kommer det norske selskapet racingsimulator.no deg til hjelp. De har spesiallaget en ramme som passer til alle Logitech Driving Force Steering Wheels.

Du kan justere pedalplaten og rattstammen individuelt til din kropp, og på det hele har de skrudd fast en ekte Jamex racingstol som du får i blått, rødt eller sort.

Nysgjerrige som vi var, lot vi noen drevne spillere teste det ut i vår dertil velegnede hjemmekino. Tilbakemeldingen gjør at vi varmt kan anbefale simulatoroppsettet som du kan bruke til PlayStation, X box, GameCube eller PC.

Om du skulle lure på det, så trenger du ikke projektor og et to meter bredt lerret. Det holder med en 14 tommers TV for å utfordre dine ferdigheter på veien.

Når denne har vært på markedet i noen år, regner vi med at Petter Solberg ikke er eneste nordmann som pryder pallen i internasjonal bilsport, men at et vell av godt simulatortrente nordmenn vil gjøre det trangt der oppe for andre nasjoner.

Som du skjønner av navnet racingsimulator.no, er dette også webadressen hvor du kan kjøpe mer realisme i bilspillene dine fra 2990 kroner pluss frakt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.