IT

Prøverom på video

SPARER: Hilfiger satser på at designerne skal samarbeide virtuelt  på tvers av kontinentene og har installert en kombinasjon av av videokonferanse- og prøverom.
SPARER: Hilfiger satser på at designerne skal samarbeide virtuelt på tvers av kontinentene og har installert en kombinasjon av av videokonferanse- og prøverom. Bilde: Marco Hofste
Espen Zachariassen
4. mai 2010 - 15:29

Design- og produksjonsteam i New York, Amsterdam og Hong Kong skal ikke lenger møtes fysisk, men presenterer og diskuterer klesdesign via videokonferanser fra sine respektive hjembyer.Virtuelt

Selskapet har i samarbeid med norsk-amerikanske Tandberg fått spesialdesignet virtuelle prøverom i disse tre byene.

Her kan designerne vise frem nye designforslag og diskutere endringer og tilføyelser.Detaljer

Prøverommene har mobile kameraer, opptaksmuligheter og storskjerm som skal gjøre det lett å diskutere hver enkel detalj av kolleksjonen, selv om man sitter på hver sin kant av verden.

– Videokonferanseløsningen vil senke vårt CO 2-utslipp vesentlig fordi vi sparer flyreisene. Og det er et godt eksempel på hvordan bærekraftige initiativer og økonomiske besparelser kan gå hånd-i-hånd, sier Fred Gehring, konsernsjef i Tommy Hilfiger Group, i en pressemelding.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.