NYHETSBREV

Prisgunstig industri-pc

Siemens har utvidet porteføljen av industrielle PCer for montasje i 19” rack.

Simatic IPC347 selges som en innstegsmodell, den skal være prisgunstig.
Simatic IPC347 selges som en innstegsmodell, den skal være prisgunstig. Bilde: Siemens
8. jan. 2016 - 06:25

Siemens har utvidet porteføljen av industrielle PCer for montasje i 19” rack, med innstegsmodellen IPC347E. Det finnes fem ulike konfigurasjoner der forskjellene ligger i størrelse på internminnet, prosessortype og forhåndsinstallert operativsystem, skriver Siemens i en pressemelding.

Solid

Den er spesielt egnet der det stilles høyere krav til solide PCer med større tilgjengelighet enn hva en vanlig kontor-PC kan tilby. Dette inkluderer SCADA og andre visualiseringsapplikasjoner, datainnsamling, testing og måleaktiviteter i fabrikker og prosessautomasjon, i tillegg til automasjonsoppgaver innenfor logistikk og laboratorier.

Støvfilter og overtrykk

De nye PCene har syv PCI(e) utvidelsesspor for enkel ekspandering og integrasjon i eksisterende systemer, en 500 GB harddisk og 2 eller 4 GB RAM, som kan utvides til 16 GB. Videre kan man velge effekt i form av en Intel Pentium eller 4. generasjons Core i5 prosessor. Det finnes også muligheter for optisk drev og forhåndsinstallert 64-bit Windows 7 Ultimate. Alle industrielle rack PCer fra Siemens har støvfilter og kan plasseres i skap med overtrykk. De er spesielt enkle å vedlikeholde blant annet ved hjelp av USB port på framsiden og vifte som er tilgjengelig fra utsiden av kabinettet.

Les også: Storkontrakt til Hydros nye pilotanlegg på Karmøy

Tåler varme

Som de øvrige rack PCene i Simatic-familien, er også innstegsmodellen IPC347E designet for pålitelig 24 timers kontinuerlig drift i industrielle miljø – selv miljø med høyere temperaturer, vibrasjoner, støt og EMC-krav. Pålitelig kontinuerlig drift av alle enheter uten strømbrudd med omgivelsestemperaturer på opptil 40 °C er sikret av omfattende testing og bekreftet av industrielle sertifikater.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.