MILJØ

Priser miljørapporter

Klarer du i din miljørapport å begrunne dette utslippet, kan du ha en pris i vente. I kategorien Samfunnsansvar er det ikke sikkert juryen venter at Norske Skog skal sende inn rapport i år.
Klarer du i din miljørapport å begrunne dette utslippet, kan du ha en pris i vente. I kategorien Samfunnsansvar er det ikke sikkert juryen venter at Norske Skog skal sende inn rapport i år. Bilde: ARKIV
Tore Stensvold
12. aug. 2005 - 08:00

Alle bedrifter som sender inn egne Miljø- og bærekraftighetsrapporter kan delta i konkurransen.

Offisielt har prisen følgende tittel: "Prisen for beste rapportering om samfunnsansvar og miljø" og deles ut av GRIP - stiftelsen for bærekraftig forbruk og produksjon.

Den norske vinneren blir med i en europeisk finale.

Stimulering

Ifølge GRIP er formålet med prisen å stimulere norske virksomheter til bedre rapportering om samfunnsansvar og miljø. I tillegg ønsker man å øke interessen for bærekraftig utvikling/samfunnsansvar/miljø og virksomhetenes informasjon om dette. GRIP arrangerer kurs i rapportering.Prisen deles ut i fire kategorier:

Samfunnsansvar:

  • Stor bedrift (over 250 ansatte) (Her kan Norske Skog og flere andre melde seg på)
  • Mindre bedrift (under 250 ansatte)


Miljø:

  • Stor bedrift (over 250 ansatte)
  • Mindre bedrift (under 250 ansatte)

I fjor vant disse fire: Statoil, Tine, og Tinfos Titan & Iron.

Kort frist

Prisen deles ut 24. november, men alle som vil være med og konkurrere må sende sine bidrag til GRIP innen 22. august.

Prisen for beste rapportering om bærekraftighet og miljø deles ut av GRIP sammen med Den norske Revisorforening, Finansnæringens Hovedorganisasjon, Norges Rederiforbund, Norske Finansanalytikeres Forening, Næringslivets Hovedorganisasjon, Siviløkonomene og Sparebankforeningen.

Les mer om: