ARBEIDSLIV

Priser for null uhell

2. nov. 2000 - 13:28

Bård Andersen AS fikk prisen i kategorien for kontraktører, blant annet fordi den ikke har hatt uhell med personskader de siste årene. Bedriften scoretekstra på god oversikt og oppfølging av de ansattes kurs og kompetanseutvikling.

Tanktransport AS tok prisen i kategorien for transportører. Bedriften hadde ingen tankbiluhell, personskader eller fraværskader i vurderingsperioden, og sykefraværet var meget lavt. Daglig leder og eier er selv meget aktivt med i kontakt med sjåførene og har en klar holdning til viktigheten av å jobbe aktivt med HMS, heter det i juryens begrunnelse.

Prisene består i originale litografier av Elling Reitan, og ble delt ut under Norsk Petroleumsinstitutts årsmøte onsdag. Alle ansatte i de to vinnerbedriftene får i tillegg en plakett.

HMS-prisene ble for første gang utdelt i 1996, som en videreføring av oljeselskapenes satsing på helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS). Bransjen stiller krav både til oljeselskapenes egen organisasjon og til innleide selskaper som utfører transporttjenester, bygger og vedlikeholder bensinstasjoner, depoter og raffinerier. (hl)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.