Prisbelønnet programvare

Schneider Electrics StruxureWare vant "DCS Award"

Prisbelønnet programvare
Arild Bjørkedal, VP IT Business i Schneider Electric Norge Bilde: Schneider Electric

Programvaren StruxureWare for Data Centers fra Schneider Electric vant nylig prisen ”DCS Award” som årets produkt for drift av datasenter-infrastruktur (DCIM). DCS Award-prisen anerkjenner produktdesignere, produsenter og leverandører som opererer i datasenter-bransjen.

Gjenganger

Dette er andre året på rad Schneider Electric får denne prisen, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi tar dette som en bekreftelse på at Schneider Electric har utviklet en løsning som gir kundene merverdi og som forenkler driften av datasentre. Kontinuerlig produktutvikling basert på tett kommunikasjon med brukerne har gjort at produktet har blitt ledende innen DCIM, sier Arild Bjørkedal, VP IT Business i Schneider Electric Norge.

Integrert programpakke

StruxureWare for Data Centers er utviklet av Schneider Electric som en integrert DCIM-programpakke bestående av omfattende moduler for datasenter-drift, -kontroll og -styring. DCIM-applikasjonene fra Schneider Electric hjelper virksomheter med å bedre sine marginer ved å styre datasentre på tvers av ulike anlegg.

Marked i vekst

– Markedet for DCIM er i rask utvikling, og mange virksomheter har allerede begynt å dra fordeler av informasjonen som StruxureWare for Data Centers-programvaren er i stand til å skaffe. Takket være tolkningen av disse data kan man ta velfunderte beslutninger og oppnå en ideell balanse mellom høy tilgjengelighet og toppeffektivitet gjennom hele datasenterets livssyklus, avslutter Bjørkedal.

Les også: Schneider Electric vant Avinor-kontrakt

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.