Pris for e-læring

Det dreier seg om den prestisjetunge Corporate University Xchange European Excellence Award, som altså gikk til Cap Gemini Ernst & Young University i Behoust i Frankrike. Juryen likte spesielt godt Cap Gemini Ernst & Youngs program for e-lærning.

Videreutdanningen av konsulentselskapets ansatte foregår i et totalrenovert slott fra 1700-tallet. På timeplanen står selskapets visjoner og forretningsidé, markedsføring og merkevarebygging, i tillegg til spesifikk fagkompetanse, ifølge en pressemelding fra Cap Gemini Ernst & Young.

For ansatte som ikke ønsker å reise til Frankrike for å få faglig påfyll, har selskapet utviklet et virtuelt senter for videreutdanning, Virtual Business School, sammen med Henley Management College i England. Slip kan medarbeiderne i Norge følge undervisning fra kontorlokalene eller fra sine egne stuer sammen med kolleger fra resten av verden.

– For et selskap som vårt, er kompetanseutvikling helt avgjørende for at vi skal kunne holde på de ansatte. Et opphold på universitetet i Frankrike kombinert med utdanning over Internett er den beste kombinasjonen, uttaler markedssjef Sverre Weisteen i Cap Gemini Ernst & Young Norge.

Les mer om: