DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Presis Vegdrift har inngått sin første kontrakt i Nordland

Entreprenørselskapet Presis Vegdrift har inngått kontrakt med Nordland fylkeskommune på 313 millioner kroner for drift og vedlikehold av veinettet i Nord-Salten.

Kontrakten med Nordland fylke er på 313 millioner kroner, og varer i fem år.
Kontrakten med Nordland fylke er på 313 millioner kroner, og varer i fem år. Foto: Presis Vegdift
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. aug. 2020 - 11:37

Kontrakten omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver på fylkesveier og fylkets gang- og sykkelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i kommunene Fauske, Sørfold, Steigen og Hamarøy.

Arbeidet skal gjøres opp med rundsum i henhold til mengder og enhetspriser der dette er spesifisert, for øvrige prosesser som regningsarbeid i henhold til timepriser for mannskap og maskiner.

Veinettet som omfattes av oppdraget (inkludert armer og ramper) består 472 kilometer vei og 3,3 kilometer gang- og sykkelvei.

Kontrakten på 313 millioner kroner gjelder fra 1. september 2020 til 31. august 2025. Byggherren har opsjon på å forlenge kontrakten med 12 måneder.

Dagens Oslofjordtunnel mellom Asker og Frogn i Akershus er stengt ti prosent av tiden. Byggingen av et nytt tunnelløp, som starter i 2025, skal etter planen sørge for 99 prosent oppetid.
Les også

På 90-tallet bygget de Oslofjordtunnelen på tre år. Nå er byggetiden nær doblet

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.