NETTARKIV

Presenterer produksjonsstandarder

Association Connecting Electronic Industries, forkortet IPC, er en USA-basert organisasjon med hovedoppgave å utarbeide retningslinjer og standarder for hele produksjonskjeden i elektronikken. Dette omfatter alt fra DAK-verktøy til testprosedyrer.

IPC har rundt 2.200 medlemsbedrifter verden over, hvorav 200 i Europa, 40 i Skandinavia og bare 2 i Norge. Dette tallet håper de å kunne øke etter deltagelsen på e04.

For å oppnå et større engasjement i Europa åpnet IPC et Europakontor i Stockholm i juni i år, med Lars Wallin som Europa-ansvarlig.

På standen vil de informere om eksistensen av over 400 ulike dokumenter og standarder for å øke produktiviteten og forbedre kvaliteten på ferdige kretskort. Videre vil de informere om utdanningsmulighetene og sertifisering i bransjens kjente standarder som IPC-A 600, A610, A 620, J-STD-001 og IPC 7711/7721.

IPC arrangerer i høst teknisk avanserte konferanser i Europa med høykvalifiserte eksperter i ulike aktuelle elektronikktemaer. IPC står også som arrangør av den årlige APEX/PCB EXPO, som neste år finner sted i slutten av februar.

(fh)

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.