Premiere i stua

Premiere i stua
NY TEKNOLOGI: Den nye billige projektoren fra InFocus er lastet med ny teknologi som virkelig gjør bildet bedre. Bilde:

Ulempen er at du må ha et mørkt rom og et godt lerret, men på den andre siden; det er jo akkurat slik en kino skal være. Det eneste du trenger i tillegg er popkorn.

Infocus har hatt stor suksess i utallige stuer og kjellerstuer med sin ScreenPlay 4800. Nå har selskapet gjort det eneste riktige og lansert en versjon i ekte 16:9-format.

DLP-brikken fra Texas Instuments er hjertet i projektoren som har en oppløsning på 854 x 480, det vil si det samme som de fleste plasmaskjermene på markedet.

Det gir et meget bra kontrastforhold på 2000:1. Og for de innvidde kan vi nevne at den også har seks segment fargehjul med 4X-hastighet. Gromt!

En slik sak trenger jo en hjerne også og den kommer i form av en Faroudja DCDi videoprosessor som sørger for å klemme mest mulig ut av videosignalene du forer den med. Dette gjelder enten de kommer fra DVD-spilleren, TV-tuneren eller x-boxen.

Er du hekta på sistnevnte eller PlayStation kan vi garantere at livet aldri blir det samme igjen. Spesielt hvis du utstyrer deg med et lerret på 2,5 meter

14.995,- inkl. moms er det ingen ting å si på. Distributør er Presentation Data.

Les mer om: