PRODUKTNYHETER

Pneumatiske føringsenheter i flere varianter

14. sep. 2000 - 18:03

– En ny DFC mikrosylinder med stempeldiametre på 4,6,10 mm har små installasjonsmål. Den minste er kun 23 mm lang og 5,5 mm høy. Sylinderen egner seg for produksjon av miniatyrkomponenter innen elektronikk og presisjonsindustrier.

Rekken av større DFM føringsenheter fra 12 mm stempeldiameter er utvidet til å inkludere 63, 80 og 100 mm. Maksimum slag er 100 mm ved diametrene 12 og 25 mm og 200 mm ved 32 til 100 mm. Maksimum tillatt arbeidskraft, fungerende vertikalt på styringen er 570 N, mens maksimum tillatt moment er 53 Nm.

Vridningen er ekstremt lav ved store momenter og nøyaktigheten på endestopp er meget høy. De er derfor meget anvendelige for presise matingsoppgaver, hvor styring, løfting, føring og fjerning av arbeidsstykker er aktuelt. Monteringsmulighetene er mange og inkluderer direktemontering fra topp, bunn, side eller ende.

DPZC er en dobbeltvirkende sylinder som gjennom integrering av føring og sylinder er en kompakt sylinder med enkle prinsipper. Festo tilbyr tre modeller 6,10 og 16 mm med slaglengder fra 10 til 100 mm.

Områder for applikasjoner inkluderer løfting, føring, sentrering og klemmfunksjoner, likeså vel som enkle 1-akse håndteringsoppgaver. Sylinderen er velegnet der installasjonsområdet er minimalt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.