MOBIL

PlayStation-telefonen er hacket

Nå kan den kjøre nesten alle mulige PlayStation One-spill.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. aug. 2011 - 09:10

En hacker som kaller seg Yifan Lu på XDA-developers.com har funnet ut hvordan telefonens PlayStation-programvare kjører originale PlayStation One-spill. Det viser seg at Play kjører en ganske enkel emulator, og hackeren har nå pønsket ut hvordan han kan kjøre flere spill på den enn de Sony Ericsson har lansert til nå.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Play

nettsidene sine skriver Yifan Lu hvordan han har plukket koden i Play fra hverandre. PlayStation-spillene er nemlig en emulator og en ISO av den originale CD-en pakket inn i én fil. For å si det veldig enkelt har han gjort det mulig å bytte ut ISO-en med en annen, slik at du kan installere nær sagt et hvilket som helst PlayStation-spill på telefonen.

Det er selvsagt langt mer teknisk enn dette, så om du er interessert i detaljene er det bare å ta en titt på XDA-developers.com.

Kopier dine gamle spill

Resultatet er uansett at du nå kan hente frem dine gamle PlayStation-spill fra esken på loftet og kopiere dem over på Play. Med tanke på det mildt sagt beskjedne tempoet Sony Ericsson lanserer gamle klassikere til telefonen i var det muligens bare et spørsmål om tid før dette skjedde.

Kilder: Phandroid.com, XDA-developers.com, yifan.lu

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.