NYHETSBREV

Plastbeskyttelse for temperaturfølere fra Jumo

Tåler temperaturer fra -50 til +100 grader celsius

Nytt hus av plast i kapslingklasse IP 65 gir bedre beskyttelse for Jumo temperaturfølere.
Nytt hus av plast i kapslingklasse IP 65 gir bedre beskyttelse for Jumo temperaturfølere. Bilde: Jumo
21. aug. 2015 - 00:14

Nye prisgunstige hus av plast fra Jumo skal gi bedre beskyttelse for temperaturfølere.

De nye husene av plast med kapslingsklasse IP 65 for temperaturfølere skal tåle temperaturer fra -50oC til +100oC. Et hurtiglåssystem skal gjøre dem svært enkle å montere, skriver Jumo i en pressemelding.

Både intern og ekstern

Husene er tilgjengelige enten med en intern eller en ekstern føler, og med et bekyttelsesrør for måling i kanaler. Den integrerte omformeren er også egnet for trådløs overføring av måleverdiene med Jumo Wtrans-System.

En anleggsføler med fleksibel måleinnsats sikrer optimal termisk forbindelse, samt at den reduserer faren for måleavvik. Husene leveres med forskjellige sensortyper som f.eks. Pt 100, Ni 1000, M235Z, samt diverse NTC typer.

Les: Operatøreffektivitet – en kritisk suksessfaktor

Bredt spekter

Jumo-konsernet har hovedkontor i Fulda i Tyskland. Selskapet har i overkant av 2200 ansatte og leverer industrielle sensorer og automasjonsteknologi. Jumo-produkter finnes blant annet innen varme og klima, næringsmiddelindustri, fornybar energi og vann og avløp. Den totale omsetningen i 2014 var på 221 millioner euro.

Jumo-konsernet har hovedkontor i Fulda i Tyskland. Selskapet har i overkant av 2200 ansatte og leverer industrielle sensorer og automasjonsteknologi. Jumo-produkter finnes blant annet innen varme og klima, næringsmiddelindustri, fornybar energi og vann og avløp. Den totale omsetningen i 2014 var på 221 millioner euro.Nytt hus av plast i kapslingklasse IP 65 gir bedre beskyttelse for Jumo temperaturfølere. Jumo

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.