IT

«Pirat-Netflix» støtter nå Apple TV

Og snart kommer Popcorn Time til iOS.

 Piratstrømmetjenesten er ikke snau når det kommer til å støtte ulik maskinvare.
Piratstrømmetjenesten er ikke snau når det kommer til å støtte ulik maskinvare. Bilde: time4popcorn
30. juli 2014 - 18:58

Det gikk hett for seg da Popcorn Time ble oppdaget av verdens og Norges teknologimedier. Spesielt tungt tok filmbransjen og deres advokater det.

Den omstridte gratistjenesten gir hvem som helst muligheten til å streame et gedigent utvalg av filmer via bittorrent-protokollen.

Nå innfører de støtte for Apple TV ved å innføre Airplay-støtte, melder Torrentfreak. Snart skal en iOS-app være i anmarsj.

Les også: – Popcorn Time er som Netflix for pirater

Popkorn-føniks

Bittorrent-tilknytningen gir Popcorn Time-programvaren et utvalg og en brukervennlighet som får Netflix og øvrige konkurrenter til å framstå som restriktive sinker. Men de er selvsagt også mer bundet av lovverket.

Fra mediestormen rundt strømmetjenesten først blåste opp, tok det ikke lang tid før utviklerne fikk kalde føtter og la ned hele prosjektet.

Andre utviklere har senere videreført misjonen med egne avstikkere av programvaren. En av disse er time4popcorn som står bak Airplay-støtten.

De skal angivelig fått millioner av brukere i løpet av de siste månedene.

Les også: Slik samler de bevis for å stoppe Pirate Bay i Norge

Vil ut til alle

– Vårt endelige mål er å få Popcorn Time ut på alle plattformer, operativsystem og enheter, så Airplay er en partikkel av en enorm revolusjon vi gjør for torrents og filmer på nettet, skal time4popcorn ha fortalt TorrentFreak.

time4popcorn lover iOS-støtte i løpet av august. Allerede støtter de Mac, Windows, Linux og Android. En Alpha-versjon for Chromecast er også ute.

Popcorn Time-avstikkeren har også nylig implementert innebygget VPN i programvaren. Det betyr at det kan bli enda vanskeligere å identifisere brukere av tjenesten.

Les også:

TEST: Google Chromecast: Den lille dingsen som gir deg Netflix på TV-en

Slik skal Pirate Bay gjøre det umulig å blokkere nettsider  

«404 - side ikke funnet». Det kan snart bli historie

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.