INDUSTRI

Pilotsending for «Teknisk Sett»! Hør vår nye podcast

Moberg og Valmot snakker om Internet of Things.

Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
8. jan. 2016 - 16:22

Podcasten kan du høre ved å trykke på den oransje play-knappen nederst i denne artikkelen, eller se den i VR-format fra studio øverst i artikkelen.

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad har med seg tung kompetanse og et friskt engasjement når de nå begir seg ut i podcast-universet.

Moberg er administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Teknisk Ukeblad Media, mens Odd Richard Valmot er en kunnskapsrik, erfaren og svært aktiv journalist i selskapet gjennom mange år.

Teknisk sett

Podcasten «Teknisk sett» skal ta for seg ulike temaer innenfor teknologi, og første tema nå er «Internet of Things». Dette er å regne som en pilotsending, der vi prøver oss fram med teknikken og finner formen på podcasten.

Derfor blir vi veldig glade for tilbakemeldinger, både på innhold og form! Vi tar med oss dette i arbeidet med å videreutvikle podcasten, som etter planen skal bli en ukentlig sending.

VR-format

Under pilotsendingen gjorde vi også testopptak med virtual reality-kamerautstyr, og resulatet kan du se med en god nettlinje og rask maskin øverst i artikkelen.

360/VR-videoen kan sees i vanlig nettleser på datamaskin, mens vi anbefaler å bruke en egen app for å se den på mobil og med VR-briller.

Her kan du abonnere på denne podcasten via iTunes.

Her kan du høre hele sendingen:

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.