NYHETER

Phoenix Contacts slipper fem Mini Analog måleomformere

Først ut er to temperaturmåleomformere, en for motstandstermometre (MINI MCR-RTD-UI ) og en for  termoelementer (MINI MCR-TC-UI).

Kompakte måleomformere for temperatursensorer og frekvensformere, med muligheter for feilovervåking
Kompakte måleomformere for temperatursensorer og frekvensformere, med muligheter for feilovervåking Bilde: Phoenix Contact
5. juli 2013 - 23:03

De skal møte alle relevante, internasjonale standarder. Begge måleomformere kan stilles inn via DIP-brytere. For å oppnå flere funksjoner og overvåking kan modulene konfigureres via S-Port-grensesnittet ved hjelp av kostnadsfri software.

For frekvensomformere

MINI MCR-SL-F-UI omformer hastighetsimpulser fra frekvensomformere, fra under én hertz opp til 80 kHz til et analogsignal. Modulen kan brukes både med NAMUR-sensorer og med NPN- og PNP-utganger. Også denne kan konfigureres med DIP eller et innlæringshjul (Teach In Wheel).

Feilregistreringsmodulen MINI MCR-SL-FM-RC presenterer feil i flerkanalsapplikasjoner med opptil 80 moduler (tilkoblet via monteringsskinnekonnektoren). Den formidler interne feil eller problemer i signalinngangen til en måleomformer via en normalt lukket kontakt (N/C).

Overvåker spenningen

Tilslutt har vi matemodulen MINI MCR-SL-PTB-FM, som også kan kombineres med feilregistreringsmodulen over. Svikt i en forsyningsspenning kan registreres og signaliseres.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.