NYHETER

Phoenix Contact utvider Safety Bridge-konseptet med nye moduler

Sikkerhetsløsningen inkluderer nå en 16 kanals DI-modul og en funksjonsrik logikkmodul.

Phoenix Contact ekspanderer den modulære og nettverksuavhengige SafetyBridge med 16 kanals DI-modul og en ny logikkmodul.
Phoenix Contact ekspanderer den modulære og nettverksuavhengige SafetyBridge med 16 kanals DI-modul og en ny logikkmodul. Bilde: Phoenix Contact
31. juli 2013 - 20:50

Den nye logikkmodulen kan kommunisere med opptil 16 fjerntliggende, sikre I/O-moduler rundt i nettverket. Flere slike segmenter kan utveksle sikkerhetsrettede signaler. Teknologien kan nå også tas i bruk i utstrakte og modulære maskiner og anlegg. Modulene parametriseres og sikkerhetslogikken konfigureres med selskapets programvare Safeconf.

Miks og match

Totalt finnes det 14 sikre funksjonsmoduler, fra enkel nødstopp til forskjellige Muting-løsninger. De sikre modulene kan blandes med konvensjonelle I/O-moduler.

Sikkerhetsløsningen er nettverksuavhengig, og kan blant annet benyttes på Ethernet, Profinet, Profibus og Ethernet/ip. Sikre inn- og utganger kan spres i nettverket til en standard PLS, det er ikke nødvendig med en dedikert sikkerhetskontroller.

På lag med de store

Det finnes ferdige funksjonsblokker for blant annet til Siemens, Allen Bradley, Omron, ABB og Phoenix Contact.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.