T2

Perfekte kutt

Er du en ivrig snekker? Men, må du som så mange av oss, ergre de deg over at alt listverket du har saget likevel trenger en dose kitt eller formtre for å passe sammen?

Kanskje det er på tide å skaffe seg en skikkelig gjærsag. De nye Rolls Royce- modellene fra DeWalt vil gi deg perfekte kutt resten av livet.

Selskapet har et nærmest hysterisk forhold til nøyaktighet og kvalitet som de har bygget inn kuttefantomene. Uansett hvor mange vinkler og skjæredybder du påfører trestykket du gir deg løs på, garanterer de at avviket fra det perfekte ikke skal overstige 0,3 mm.

DW 712 har en ny børsteløs og turtallregulert vekselstrømmotor på hele 1600 watt. DW 017 er så å si den samme maskinen, men den har en 630 watts 24 volts motor som går på batteri.

Et 3 Ah nikkelhydridbatteri tar deg gjennom nesten 150 totoms-firetoms før det krever påfyll. Den luftkjølte laderen topper det helt opp på en time.

Begge modellene er svært lette å slå sammen, slik at de kan fraktes rundt. Det er bedre at gjerdesaga kommer til materialene enn at du må bære alle til den, hevder DeWalt, og det er vi skjønt enige i.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.