NYHETSBREV

Pepperl+Fuchs AS er årets leverandør

ITO Intern transport har gjort kåringen

25. mars 2015 - 02:19

Pepperl+Fuchs AS er utnevnt til Årets leverandør av ITO Intern transport. Kåringen skjedde i forbindelse med åpning av ITOs nye produksjonslokaler på Tyristrand.

Strekkfilmmaskiner

ITO har hovedkontor i Oslo, men har sine produksjonslokaler på Tyristrand. Her lages produkter innen materialhåndtering for mange forskjellige bransjer. Datterselskapet Pall-Pack AS utvikler og produserer blant annet strekkfilmmaskiner for sikring av gods på paller. ITO er et gammelt og velrenommert firma innen materialhåndteringsbransjen og ble grunnlagt så tidlig som i 1959.

Les om: Messe for teknikere – ikke for sjefer

Innovativt samarbeid

På det innovative planet ligger også kjernen i det gode samarbeidet mellom Pepperl+Fuchs og ITO. Pepperl+Fuchs er en ledende produsent og leverandør av alle typer sensorteknologi mot det globale automasjonsmarkedet og ITO er en produsent av maskiner og utstyr som øker sin verdiskapning gjennom å tenke nytt og ved å materialisere fordelene ved å implementere ny teknologi i sine maskiner.

Les også: Doblet produksjonseffektiviteten

Gjensidighet

Men for å lykkes som leverandør og bruker av innovative produkter, kreves et gjensidig samarbeid der leverandørens produktkunnskap smelter sammen med brukerens applikasjonskunnskap. Og nettopp dette var grunnen til at Pepperl+Fuchs ved Yngve Bekkevik fikk Leverandørprisen. Franek Stachacz, som er leder av produksjonsavdelingen på Tyristrand, poengterer at et viktig suksesskriterium for dem er det tette og gode teknologisamarbeidet med sine viktigste leverandører.

Filmer som viser Pall-Pack 8000 i aksjon:

PP 8000

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

PP 8020

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.