PRODUKTNYHETER

Pekeverktøy for 3D

4. okt. 2001 - 20:42

Det nye selskapet dannes ved at to ledende selskaper i Europa og USA, LogiCad3D og Labtecs 3D peripherial business slås sammen. I fellesskap representerer begge aktørene 20 års erfaring når det gjelder teknologi for tredimensjonal bevegelseskontroll. Og innen DAK/DAP har 3D-verktøyet fra de to selskapene allerede blitt til en de facto standard.

Logitech har siden 1998 eid 49 prosent av LogiCad3D og har nå ervervet resten av aksjene. Selskapets flaggskip SpaceMouse brukes i dag av alle de store kjøretøysindustrier samt innen flyindustrien. Til å begynne med ble det i samarbeid med Nasa utviklet for å styre roboter i rommet. Tidligere i år kjøpte Logitech Labtech og produktfamilien Spaceball. Også denne har en lang historie når det gjelder å styre romskip og brukes blant annet til Nasas marsbil Sojourner.

– Manipulering av objekter i rommet er selve kjernen i våre programvarer. Å satse på pekeverktøy som maksimerer den nytten som brukerne har av våre produkter er derfor en stor fordel, sier Anders Wallberg, administrerende direktør for Solid Works Norden med sete i Västerås. (kas)

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.