BYGG

Peabs våpendrager på Romerike

Rune Lyngbø (41) er ny distriktssjef i Peab.

Rune Lyngbø
Rune Lyngbø Foto: Peab
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
13. juni 2018 - 12:42

Rune Lyngbø (41) er ansatt som distriktssjef for Peab Bygg på Romerike.

− Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått Rune til å ta ansvaret for kunder og prosjekter nord for Oslo. Dette er et stort og viktig markedsområde for oss, meddeler administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i en pressemelding.

Lyngbø kommer fra lederstilling i Norconsult i Bergen, der han hadde ansvar for å bygge opp et tverrfaglig rådgivermiljø innen bygg og eiendom. Han er utdannet høgskolekandidat i landbruksteknikk, og startet karrieren som ingeniør innen prefab.

− Etter det har jeg opparbeidet bred erfaring fra ulike deler av bransjen og har jobbet både som utførende og rådgivende, forteller han.

Ser mot Mjøsregionen

Etter noen år med utvikling av bygg og eiendom som markedsområde i Norconsult, følte han at det var riktig å gå over til en totalentreprenør så fort den rette muligheten bød seg.

− Peab fremsto for meg som solid totalentreprenør med gode verdier. Jeg ble trigget av muligheten til å få lov til å være med å utvikle selskapets posisjon og utvikling i markedet videre, sier han.

Fra distriktskontoret på Kløfta skal Rune styre og videreutvikle Peabs byggvirksomhet på Romerike. Han har også blikket rettet litt lenger nordover.

− Jeg mener vi har et potensial til å ta nye markedsandeler i Mjøsregionen. Regionen har først nå, med ny E6 og jernbane, begynt å merke den veksten som Nedre Romerike har hatt siden gardemoutbyggingen, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.