PDA med fem tommers skjerm

DL-Axist PDA er utstyrt med en avansert 2D imager som gir rask og enkel datafangst fra koder med høy tetthet ved standard avstander.

1200049678
1200049678
26. sep. 2016 - 07:00

Datalogics patenterte «Green Spot»-teknologi sikrer i tillegg god skanning-feedback. DL-Axist har et autofokuskamera med innebygd LED-blits som enkelt leverer bildeopptak når bildedokumentasjon kreves. Dette skriver EET Europarts i en pressemelding om sin nye PDA.

Datalogics SoftSpot-teknologi er inkludert. Denne brukerdefinerte flytende triggeren kan plasseres hvor som helst på skjermen og programmeres til å fungere ut fra eget brukerbehov.

Fikk du med deg: Du kan låse sykkelen med telefonen

Enheten er utstyrt med 5" HD multi-touch-skjerm med Gorilla Glass 3, 802.11 a/b/g/n med MIMO-teknologi og den er Cisco CCX V4 sertifisert.De kan bruke 3G/4G mobilnettet for tale- og datakommunikasjon, samt Bluetooth 4.0 med BLE som skal gi lavt strømforbruk. Operativsystemet er Android 4.1, versjon 4.4 skal snart være tilgjengelig. NFC for konfigurering og sammenkobling, GPS og den er IP67-klassifisert.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.