PC-ene som kan gi IT-sjefen angst

TANNLEGENS VENN: Denne norske Asono PC-en vant andreplassen i Intel-konkurransen. Designen er litt retro samt at den vekker assosiasjoner om en rotfylt tann. (Bilde: Intel)
HODERYSTENDE: I munnen på den meget spesielle engelske PC-en kan du legge CD-plater. Av ulike årsaker er det usikkert om denne PC-en kommer i salg. (Bilde: Intel)
RADIO MED FURUSMAK: Miljøbevisste PC-brukere vil sikkert få ekstrapoeng dersom de stiller med denne PC-en. Trekassa heter forresten SlipperySkip. Gjett hvorfor! (Bilde: Intel)
FULL FART: Nyere PC-er er lynraske. Kanskje var det de amerikanske designerne tenkte på da de laget denne racerbilaktige PC-en? Kjør inn til Pit Stop hos IT-sjefen! (Bilde: Intel)
  • datatele

Norske Mesiro har fått andreplassen i en internasjonal konkurranse i PC-design med sin "Asono Merium”.

Utagerende design

I konkurransen Intel Core Processor Challenge ble likevel Asono PC-en temmelig ”tannløs”, i hvert fall når det gjelder utagerende design.

Eller hva sier du om en PC som ser ut som en sølvfarget Terminator-lignende hodeskalle? Vi tror også at IT-sjefen ville fått fnatt av en PC som ser ut som en Formel 1-bil eller en radiolignende sak i trevirke.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå