Påskeharene funnet!

Påskeharene til TU.no hadde verken ski eller staver. Eric Mathiesen fra Stavnger fant dem likevel.
PREMIE: Eric Mathiesen vant en Nokia 6103 mobiltelefon. EDGE-telefonen har blåtann, radio og stereo øreplugger. (Bilde: Nokia)
Eric Mathiesen - vinneren av TU.nos påskekonkurranse.
Nokia 6103 mobiltelefon - enkel og grei. (Bilde: Nokia)
Eric Mathiesen bor i Hafsfjord med kone og tre barn. Telefonen passet godt som ekstrapresang til hans 47-årsdag 24. april. (Bilde: Privat)
  • Arbeidsliv

Eric Mathiesen fant alle tre påskeharer på 66 sekunder. Han var dermed ikke kjappest.

Det var flere som fant alle harene på 5-6 sekunder. Da hadde de antakelig jobba hardt og intenst for å lokalisere harene på forhånd. Tid var ikke avgjørende for trekningen.

Bursdagspresang

Trebarnsfaren Eric Mathisen bor i Hafrsfjord med kone og barna i alderen 18-21 år. Han ser på premien som en flott bursdagspresang: Mandag 24. april feirer han 47 år! Vi gratulerer - dobbelt opp!

Mathiesen har vært Nito-medlem i 21 år og er ivrig leser av TU. Til daglig er han å finne i Oljedirektoratet der han analyserer ressursene på norsk sokkel. Han bekrefter at det går nedover med oljefunnene, men at vi fortsatt har mer gass på lager.

HTML-nysgjerrig

For en del år siden ble han nysgjerrig på internett og html-koding. Det resulterte i en engelskspråklig side om Karmøy, hans fødested.

Han fant fort ut at det var stort behov for engelskspråklig informasjon om Stavanger. Nå lager han byens best besøkte nettside for turist- og besøksinformasjon: Stavanger-Web.com.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå